De vernieuwde menukaart
Onze zorgvuldig samengestelde menukaart
Het diner wordt door ons team mogelijk gemaakt met verrassende smaken en creatieve combinaties, bereid met verse, lokale of regionale seizoensproducten.
Voorgerechten
Carpaccio
Carpaccio van rund – Chimichurri – Rode ui – Snippers van Parmezaanse kaas
€ 12,00
Mousse van ham
Gebakken suikerbrood – Gekonfijte ui – Gekarameliseerde appel – Portsiroop
€ 11,00
Rivierkreeft
Salade van rivierkreeft – Appel – Little Gem – Avocado – Limoen mayonaise
€ 11,00
Terrine (V)
Geitenkaas – Gele biet – Aceto balsamico – Little Gem
€ 11,00
Hoofdgerechten
Falafel Burger (V)
Brioche – Falafel burger – Sla – Guacamole – Tomaat
€ 17,50
Baklava (V)
Filodeeg – Koolrabi – Spinazie – Witlof – Rochebaron
€ 19,50
Zwaneburger
Runderburger – Brioche – Sla – Tomaat – Augurk – Bacon
€ 17,50
Boeuf Bourguignon
Klassieke Franse Runderstoof – Rode wijn uit de Bourgoine
€ 22,50
Varkensschnitzel
Gepaneerde varkensschnitzel – Spek – Ui – Champignons
€ 19,50
Kogelbiefstuk
Ierse Hip Hang Kogelbiefstuk – Jus van rode wijn
€ 22,50
Northsea of the Day
In samenwerking met de visboer selecteren we voor u de beste verse vissen, gevangen in de Noordzee. De bediening vertelt u er graag meer over.
Dagprijs
Nagerechten
Crème Brûlée
Crème Brûlée van Nobel – Amandel schots – Slagroom
€ 7,50
Bavarois
Bavarois van duindoorn – Rood fruit – Amandel schots – Vruchtencoulis
€ 9,50
Kaasplankje
Reblochon – Morbier – Taleggio – Blue d’Auvergne – Druiven – Kletsenbrood
€ 9,50
Dame Blanche
Vanille ijs – Warme chocoladesaus – Slagroom
€ 7,50
Kinderijs
Vanille ijs – Slagroom – Verrassing
€ 2,50
Ik heb niet zo veel trek, maar ik wil wel graag één bolletje vanille ijs met slagroom
1 bol vanille ijs – Slagroom
€ 2,50