De vernieuwde menukaart

Onze zorgvuldig samengestelde menukaart

Het diner wordt door ons team mogelijk gemaakt met verrassende smaken en creatieve combinaties, bereid met verse, lokale of regionale seizoensproducten.

Voorgerechten

Carpaccio

Carpaccio van rund – Chimichurri – Rode ui – Snippers van Parmezaanse kaas

€ 12,00

Mousse van ham

Gebakken suikerbrood – Gekonfijte ui – Gekarameliseerde appel – Portsiroop

€ 11,00

Rivierkreeft

Salade van rivierkreeft – Appel – Little Gem – Avocado – Limoen mayonaise

€ 11,00

Terrine (V)

Geitenkaas – Gele biet – Aceto balsamico – Little Gem

€ 11,00

Hoofdgerechten

Falafel Burger (V)

Brioche – Falafel burger – Sla – Guacamole – Tomaat

€ 17,50

Baklava (V)

Filodeeg – Koolrabi – Spinazie – Witlof – Rochebaron

€ 19,50

Zwaneburger

Runderburger – Brioche – Sla – Tomaat – Augurk – Bacon

€ 17,50

Boeuf Bourguignon

Klassieke Franse Runderstoof – Rode wijn uit de Bourgoine

€ 22,50

Varkensschnitzel

Gepaneerde varkensschnitzel – Spek – Ui – Champignons

€ 19,50

Kogelbiefstuk

Ierse Hip Hang Kogelbiefstuk – Jus van rode wijn

€ 22,50

Northsea of the Day

In samenwerking met de visboer selecteren we voor u de beste verse vissen, gevangen in de Noordzee. De bediening vertelt u er graag meer over.

Dagprijs

Nagerechten

Crème Brûlée

Crème Brûlée van Nobel – Amandel schots – Slagroom

€ 7,50

Bavarois

Bavarois van duindoorn – Rood fruit – Amandel schots – Vruchtencoulis

€ 9,50

Kaasplankje

Reblochon – Morbier – Taleggio – Blue d’Auvergne – Druiven – Kletsenbrood

€ 9,50

Dame Blanche

Vanille ijs – Warme chocoladesaus – Slagroom

€ 7,50

Kinderijs

Vanille ijs – Slagroom – Verrassing

€ 2,50

Ik heb niet zo veel trek, maar ik wil wel graag één bolletje vanille ijs met slagroom

1 bol vanille ijs – Slagroom

€ 2,50